lördag 10 april 2010

Svarta havet med gäster

Förlåt om jag har varit lite slarvig med inläggen, vi har haft gäster så jag har inte haft så mycket tid. Gästerna var Hanna, Love, Micke och Marie.

Jag var vid Svarta havet. Jag badade inte men jag, Love, Hanna och Max hittade massa övergivna hus. Det var en gammal uteservering med en trasig läskkyl, en frys och en grill. det fanns också gamla hus som vi trodde var gamla hotel. Det var en dörr där det stog 1405 som är ganska likt en skräckfilm som heter 1408. Det fanns två kanoter som var inlåsta i ett rum som var låst, låset var rostigt. Vi tänkte göra en skräckfilm men föräldrarna var så tråkiga och sa att det var för långt att åka tillbaka dit. På vägen dit hittade vi en gocartbana som vi säkert kan åka till. Hoppas att den inte också var övergiven.

Vi spelade biljard på ett riktigt billigt ställe här i Rumelihisar üstü. Det kostade sju lira på en timme alltså 35 kr. Dom var väldigt trevliga.

6 kommentarer:

  1. Var det kallt i vattnet eller hade ni inte med baddräkter? Vi får utmana er på biljard.

    SvaraRadera
  2. hej Wille! Va kul du verkar ha det, här hemma är det tråkigt. Men det regnar inte lika mycket i Sverige! ha det bra //lollo och ylva

    SvaraRadera
  3. Det var inte Ellen som sa det där, det var bara vi som använde hennes mejl./// YYYYLLLLVVVAAA LLLOOOLLLLLLOOO Camilla hälsar puss och kram!

    SvaraRadera
  4. Vi hälsar gött sommarlov till dig Wille och välkommen tillbaka när du kommer tillbaka!!!!!!
    Hälsningar från Henrik & Fabian!

    SvaraRadera
  5. tja wille hoppas att du kommer tillbaka snart
    //Ara

    SvaraRadera
  6. Ses imorgon vi saknar dig.
    Hälsar Henrik & Fabian!

    SvaraRadera