torsdag 20 maj 2010

Skottdramat

Idag var det massa poliser utanför vårat hus. Det ligger nära en kyrkogård. Först hörde vi två skott. Sen var det massa poliser som gick in och ut i kyrkogården. Sedan kom några poliser med en bår där det låg en människa som var typ i 20-30 års åldern., som dom satte i en ambulans. Lite senare kom dom med en till bår där det låg en mäniska fast det var en duk över den, man såg en arm hänga ner. Vi så allt från fönstret, förutom skottdramat.

Sedan kollade vi på nyheterna och där sa dom att det var en galen man med kniv som skrek åt folk. Dom som var där inne ringde polisen. När polisen kom blev mannen upprörd och knivhögg polisen, och sedan tog han polisens pistol. Då sköt han en polis så att han blev skadad. Då sköt polisen mannen. Det var en polis som dog, en skadades och mannen dog.

6 kommentarer:

  1. Fy, vad läskigt Wille! Det händer hemska saker här i världen. Bra att ni tar hand om varann där! Kram /Jonas

    SvaraRadera
  2. Ja det hör var läskigt att höra. Ni får vara rädda om er! Fina bilder från cisternerna förresten. Mina bilder därifrån blev inte alls lika bra. Kram från Tobias

    SvaraRadera
  3. Precis som Jonas sa; det är skönt att ni tar hand om varandra. Känns bra att vi pratat på Skype efter det här, så jag sett att du mår bra. Snart ses vi på riktigt också. Jag längtar efter dig!

    SvaraRadera
  4. Hej Wille! Är det lite tomt nu när Noel och mormor åkt? Jag hörde att du hade en bra kompis i närheten att hänga med. Och kanske lite mysigt att få ha Åsa för dig själv :-) Vi längtar efter er! Snart är det sommar och vi ses i sommarstugan...ska bli jättemysigt! Du kan väl höra av dig på skype nån dag? Kram Sara

    SvaraRadera
  5. Hej Wille! Hemska saker! Det ska bli jättekul att få hem dig till klassen igen!!! /Kram Camilla och Trudel

    SvaraRadera